Description
Termékleírás
A cink biohasznosulása egyéb étrendi összetevőktől (pl. fitát, élelmi rost) függően nagymértékben változhat. Számos növényi élelmiszer, különösen a teljes kiőrlésű gabonafélék és hüvelyesek esetében a fitát:cink arány magas (15 feletti). Míg az állati termékek (hal, hús, tejtermékek) alacsony fitát tartalmú, jó cinkforrások. Ezért a növényi étrendet követők számára ajánlott lehet a cinkkiegészítés. Emellett a gyümölcsökben és zöldségekben található C-vitamin, vagyis aszkorbinsav a természetben növényi komplexben (mikro- és makrotápanyagok, valamint fitokémiai anyagok mellett) fordul elő, hasznosulása a szintetikus formákhoz képest jobb. Így abban az esetben, ha szükségessé válna a cink, valamint a C-vitamin pótlása, ajánljuk természetes vagy természetazonos forrásból biztosítani azokat.
Cink & C-vitamin kapszulánk megalkotása során célunk volt egy olyan tartósítószertől és felesleges adalékanyagoktól mentes termék kifejlesztése, mely kényelmesen beilleszthető a vegetáriánus és vegán étrendbe is. Termékünk fő hatóanyagai a jól hasznosuló, könnyen felszívódó cink-citrát, valamint az acerola gyümölcskivonatban lévő természetes C-vitamin. A természetesség, valamint a növények által kínált lehetőségek kiaknázása lehetővé teszi, hogy termékünkbe természetes módon, vagyis növényi komplex részeként kerüljön a C-vitamin, biztosítva jó felszívódását.
Reviews
There are no reviews yet.